Blog

Dues activistes anti-MAT s´encadenen a uns bidons plens de ciment enmig de Jaume I

ex_nova_cadellada_02 332_3279_b campdura_Ensinistrament_2GIRONA | ACN Dues activistes contràries a la MAT han encadenat el braç dins uns bidons plens de ciment al bell mig de l’avinguda Jaume I de Girona. L’acció ha tingut lloc durant la protesta convocada a primera hora davant la Subdelegació de l’Estat, coincidint amb la signatura de les últimes expropiacions de la línia de 400 kV entre Bescanó i Santa Llogaia. Els Mossos d’Esquadra han tallat l’avinguda 20 de juny i el centenar de manifestants que protestaven davant l’edifici s’han desplaçat fins a l’avinguda Jaume I, un dels eixos viaris de la ciutat. Mentre tallaven el trànsit, un grup ha descarregat els dos bidons plens de ciment, els han posat entravessant la calçada i les dues activistes s’hi ha encadenat.

ex_nova_Cadellada_01